Liever persoonlijk contact over onze behandelingen? Bel 038 - 202 26 94

ADHD of ADD

 

Druk en afgeleid of juist dromerig? Vind je het moeilijk om je aandacht bij een taak te houden of stil te zitten? Ben je vaak met je gedachten ergens anders?

 

Waar kan Praktijk 038 bij helpen?

Voor kinderen en jongeren met ADHD of ADD is het vooral moeilijk om zich te concentreren. Jongeren vinden het vaak lastig om hun leven vorm te geven door goed te plannen en te organiseren. Praktijk 038 kan helpen bij het leren van planning- en organisatievaardigheden. Ook gebruiken we technieken om je aandacht en concentratie te trainen.

 

Waar jij tegenaan loopt weet je zelf het beste, daarom kijken we naar wat jij zou willen leren en niet je ouders of leerkracht.

 

Praktijk 038 stelt geen diagnose

Het kan zijn dat je al een diagnose ADHD of ADD hebt. Het kan ook zo zijn dat je nog geen diagnose hebt. In beide gevallen kan Praktijk 038 begeleiding geven en praktische handvatten bieden. Praktijk 038 stelt geen diagnose maar denkt wel mee en biedt begeleiding.

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]

Wij kijken naar wat nodig is

 

Ieder kind en iedere situatie is uniek. Praktijk 038 in Zwolle biedt individuele begeleiding door een orthopedagoog die aansluit bij jouw vraag of probleem.

 

Soms is er maar een klein zetje in de goede richting nodig, sommige kinderen of jongeren hebben vaker of langere tijd hulp van Praktijk 038. Samen kijken we naar wat er nodig is om weer zelf vooruit te kunnen.

 

 

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]