Liever persoonlijk contact over onze behandelingen? Bel 038 - 202 26 94

Slaapproblemen

 

Voldoende slaap is belangrijk om uitgerust wakker te worden. Kinderen hebben wel eens problemen met inslapen of doorslapen.

 

Voor een kind kan een slaapprobleem grote gevolgen hebben zoals leer- en gedragsproblemen. Ook bestaande klachten kunnen verergeren. Van onvoldoende nachtrust wordt een kind moe en prikkelbaar. Het vermindert de concentratie en het geheugen. Een oververmoeid kind slaapt niet beter, maar onrustiger.

 

Ook voor ouders zijn de slaapproblemen van hun kind een bron van spanning, omdat zij hierdoor zelf ook niet toekomen aan voldoende nachtrust. Het slaapprobleem van het kind is eigenlijk een probleem van het hele gezin.

 

Hulp bij slaapproblemen

Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk aandacht te schenken aan de slaapproblemen van een kind. Slaapproblemen kunnen namelijk blijven bestaan. Hierdoor worden de problemen moeilijker te behandelen. Slaapproblemen bij kinderen zijn over het algemeen gemakkelijker te behandelen dan slaapproblemen bij volwassenen.

 

Bij de behandeling wordt u als ouder betrokken om een goede nachtrust zo optimaal mogelijk te bevorderen.

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]

Wij kijken naar wat nodig is

 

Ieder kind en iedere situatie is uniek. Praktijk 038 in Zwolle biedt individuele begeleiding door een orthopedagoog die aansluit bij jouw vraag of probleem.

 

Soms is er maar een klein zetje in de goede richting nodig, sommige kinderen of jongeren hebben vaker of langere tijd hulp van Praktijk 038. Samen kijken we naar wat er nodig is om weer zelf vooruit te kunnen.

 

 

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]