Sociaal-emotionele problemen

Liever persoonlijk contact over onze behandelingen? Bel 038 - 202 26 94

Maak je je zorgen over je kind?

 

Faalangst, negatief zelfbeeld, piekeren, verlegen, somberheid, gepest worden, rouwverwerking, de gevolgen van een echtscheiding.

 

 

Als een kind niet echt lekker in zijn vel zit

 

Kan zich dit op verschillende manieren uiten. Teruggetrokken gedrag, hoofdpijn, buikpijn, angsten, concentratieproblemen, boosheid of bijvoorbeeld somberheid.

 

Samen kijken we wat er nodig is

 

In een paar sessies krijgt het kind of jongere handvatten zodat hij beter met de situatie of zijn gevoel om kan gaan.

 

Meestal is de hulp kortdurend. De gesprekken vinden met het kind plaats, maar ook ouders worden betrokken bij de behandeling. Dit is afhankelijk van de leeftijd van het kind en wat er speelt.

 

Wij kijken naar wat nodig is

 

Ieder kind en iedere situatie is uniek. Praktijk 038 in Zwolle biedt individuele begeleiding door een orthopedagoog die aansluit bij jouw vraag of probleem.

 

Soms is er maar een klein zetje in de goede richting nodig, sommige kinderen of jongeren hebben vaker of langere tijd hulp van Praktijk 038. Samen kijken we naar wat er nodig is om weer zelf vooruit te kunnen.

 

 

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]