Liever persoonlijk contact over onze behandelingen? Bel 038 - 202 26 94

Onzekerheid of laag zelfbeeld

 

Weinig zelfvertrouwen? Ontevreden over jezelf? Onzeker over wat anderen van je vinden?

 

Ieder kind is wel eens onzeker

Iedereen denkt wel eens negatief over zichzelf. Het kan zijn dat je kind alleen nog maar kijkt naar wat het niet kan. Het lukt niet meer om positieve eigenschappen te zien. Als dit soort gevoelens voornamelijk op de voorgrond staan is het goed om hulp in te schakelen.

 

Hoe helpt Praktijk 038?

Kinderen en jongeren met onvoldoende zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld hebben vaak negatieve gedachten over zichzelf. In de gesprekken werken we aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het doorbreken van de spiraal van negatieve gedachten. Vervelende gedachten maken plaats voor helpende gedachten.

 

Daarnaast leer je om je aandacht meer te richten op positieve dingen waardoor negatieve gedachten en gebeurtenissen meer op de voorgrond komen te staan.

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]

Wij kijken naar wat nodig is

 

Ieder kind en iedere situatie is uniek. Praktijk 038 in Zwolle biedt individuele begeleiding door een orthopedagoog die aansluit bij jouw vraag of probleem.

 

Soms is er maar een klein zetje in de goede richting nodig, sommige kinderen of jongeren hebben vaker of langere tijd hulp van Praktijk 038. Samen kijken we naar wat er nodig is om weer zelf vooruit te kunnen.

 

 

Kunnen wij je helpen?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 038 – 202 26 94 (maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Of stuur ons een e-mail via [email protected]