Counseling

Individueel

1 op 1 behandeling in een kleinschalige setting

Kortdurend

Effectieve en kortdurende behandeling op jouw klacht gericht

Op maat

De behandeling wordt volledig aangepast aan jouw doelen

Met deze klachten kun je terecht

Angst

Heb jij last van angstklachten die je steeds meer belemmeren? Lijkt de angst erger te worden en ga je zelfs dingen vermijden hierdoor?

Verdriet

Zit je momenteel en een lastige fase van je leven omdat je iemand bent verloren of heb je te maken met ziekte? 

Onzekerheid

Voel je je onzeker over jezelf en wil je steviger in je schoenen staan? Je goed voelen over jezelf en de situaties die je tegenkomt aan durven?

Nare ervaring

Heb je iets heftigs meegemaakt in je leven? Een traumatische gebeurtenis of een andere nare ervaring?

Stress

Ervaar je veel stress in je leven maar weet je niet goed wat je eraan kunt doen? Loop niet langer rond hiermee 

Piekeren

Wil jij minder piekeren zodat je meer rust krijgt? Mogelijk heb je zelfs slaapklachten en stress doordat je veel piekert.

Staat je klacht er niet bij?

Geen probleem! Ook bij andere klachten kun je terecht. Laat even weten wat je klacht is via het contactformulier zodat ik je kan vertellen of je hier op de goede plek bent.  

‘One day, in retrospect, the years of struggle will strike you as the most beautiful’

~ Sigmund Freud

Werkwijze

Geen mens is hetzelfde en ook geen klacht is hetzelfde. De behandeling is daarom volledig op maat en aangepast aan jouw specifieke klacht en de doelen die jij wil bereiken. 

Integratieve Psychotherapie in de vorm van Counseling
Dit is een kortdurende vorm van therapie om psychische klachten en aandoeningen te behandelen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende gesprekstechnieken en oefeningen in de vorm van imaginaties en visualisaties. Anders dan bij een 'gewone' psycholoog wordt er meer een beroep gedaan op je onbewuste dan op je cognitieve vermogens. Maar juist door af te wijken van je vaste, vertrouwde denkpatronen vergroot je je mogelijkheden om tot verandering te komen. 


Down to earth
Mijn aanpak is dan wel vanuit je onbewuste, maar absoluut niet zweverig. Ik maak gebruik van verschillende technieken, juist omdat deze zo effectief zijn om de kern van het probleem aan te pakken.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek of heb je een andere vraag? Neem contact op en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.